Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: تابه‌حال موردی که دانش‌آموزی از تحصیل در مدرسه تیزهوشان به دلیل ضعف مالی باز بماند نداشتیم چراکه باتوجه به توان خانواده سعی می‌شود تخفیفاتی برای پرداخت ارائه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه رئیسی رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: شرایط حضور در مدارس تیزهوشان ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه دستورالعمل برای افرادی که داوطلب حضور در این آزمون هستند ارسال می‌شود و طبق این دستورالعمل افرادی که واجد شرایط قید شده در دستورالعمل هستند می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.
 
رئیسی با اشاره به اینکه دانش‌آموزانی که موفق شوند حد نصاب نمره را از آزمون کسب کنند می‌توانند در مدارس تیزهوشان ادامه تحصیل دهند یادآور شد: یک سری شرایطی از نظر آموزشی و پرورشی در مدارس استعدادهای درخشان فراهم می‌شود که نسبت به مدارس دیگر متفاوت است، از همین‌رو هزینه‌ای تحت عنوان حق‌الثبت از دانش‌آموزان دریافت می‌شود.
 
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری یادآور شد: دریافت این حق‌الثبت هم در دستورالعمل ورودی آورده شده است و اولیا از آن مطلع هستند و هم در قوانین آورده شده است.
 
وی میزان این حق‌الثبت را 50 درصد شهریه مصوب مدارس غیردولتی هم‌تراز، که در هر سال تحصیلی مطابق با ضوابط استعلام‌ها از اداره مشارکت‌ها و مدارس غیردولتی گرفته شده و میزان این مبلغ تعیین می‌شود، این درحالی است که در چهارمحال و بختیاری مدرسه غیردولتی هم‌تراز با تیزهوشان وجود ندارد.
 
رئیسی بیان داشت: هزینه تعیین شده به تائید مدیرکل می‌رسد و به مدارس ابلاغ می‌شود که در شهرکرد برای متوسطه اول 3 میلیون و 400 هزار تومان و برای متوسطه دوم 4 میلیون و 300 هزار تومان است، این مبلغ برای شهرستان بروجن متوسطه اول 2 میلیون و 500 هزار تومان و برای متوسطه دوم 3 میلیون و 600 تعیین شده است.
 
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تابه‌حال موردی که دانش‌آموزی از تحصیل در مدرسه تیزهوشان به دلیل ضعف مالی باز بماند نداشتیم چراکه باتوجه به توان خانواده سعی می‌شود تخفیفاتی برای پرداخت ارائه می‌شود.
 
وی اضافه کرد: طبق آئین‌نامه، تخفیفی که داده می‌شود باید با اداره استعدادهای درخشان هماهنگ بوده و با موافقت رئیس این اداره درصورت احراز عدم تمکن مالی این تخفیف ارائه می‌شود.
 
رئیسی افزود: در اکثر موارد برای پرداخت حق‌الثبت به خانواده‌ها سخت گرفته نمی‌شود و اگر خانواده‌ای توان پرداخت نداشته باشد علاوه‌بر تخفیف قسط‌بندی شده و هزینه به‌صورت اقساطی دریافت می‌شود.
 
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تخفیفات تنها برای خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امداد ارائه نمی‌شود و اگر خانواده‌ای توانایی پرداخت هزینه‌ها را نداشته باشد و این موضوع برای ما احراز شود مشمول خواهد شد.
 
وی بیان داشت: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که آن چیزی که در مدارس تیزهوشاه هزینه می‌شود از حق‌الثبت تامین می‌‍شود و اگر ما به دنبال آن هستیم که بهترین معلم در مدرسه حضور داشته باشند لازم است هزینه‌ای دریافت شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حق الثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم