Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی سامخانیان، مدیر متوسطه دوم مدرسه سما پاسداران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تغییرات اعمال شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در نحوه برگزاری کنکور گفت: در شیوه جدید برگزاری کنکور باید به این امر تاکید داشت که در مدارس خاص دانش آموزان به‌دلیل آموزش برتر نمرات بالا کسب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بی‌شک دانش آموزان از طبقات مرفه اجتماعی با معدل مناسب در کنکور و رشته‌های مناسب دانشگاه پذیرفته می‌شوند و همین مقوله با تحقق عدالت آموزشی منافات دارد. شاید تصمیم سازمان سنجش این است که بخواهد مافیای کنکور را از بین برده و به سمت آزمون‌های تشریحی حرکت کند. حال این سوال مطرح است که دانش آموزان به‌دلیل عدم برخورداری از امکانات چه اقدامی باید در دستور کار قرار دهند؟

نفرات برتر کنکور در کدام مدارس تحصیل می‌کنند؟

به گفته وی در سال گذشته بر اساس نتایج سازمان سنجش اغلب رتبه‌های برتر کنکور برای مدارس برتر تحصیل کرده بودند. اغلب نفرات برتر در کنکور از  مدارس غیردولتی و مدارس دولتی تیرهوشان بودند .

 سامخانیان با بیان اینکه کنکور کاملا تجاری و صنعتی است، تاکید کرد: دانش آموزان باید بتوانند از فرصت‌های مناسب و مساوی با دیگر هم سن و سالانشان برخوردار باشند. برای مثال یک دانش آموز با ضریب هوش متوسط در یک محیط غنی رشد کرده و فضاهای یادگیری یکی از اولویت‌ها در روند یادگیری محسوب می‌شود.

مدیر متوسطه دوم مدرسه سما پاسداران ادامه داد: تغییرات در روند برگزاری و کیفی‌سازی کنکور در شرایطی اعمال می‌شود که هنوز روند محتویات درسی، شیوه  و کیفیت آموزش همچون گذشته اعمال می‌شود.

سامخانیان اظهار کرد: همیشه این مقوله مطرح است که امروز عصر مهارت آموزی است و در آینده تمامی مشاغل دیجیتال می‌شود و هر دانش آموز باید یک مهارت را بیاموزد. برای مثال این مقوله در دوره ابتدایی پر رنگ و در دوره متوسطه دوم فقط دغدغه همگان کنکور شده و تمرکز بر روی دانشگاه‌های خاص است.

مافیای کنکور در برگزاری آن تاثیرگذار است

سامخانیان گفت: تمامی مسئولان در زمینه تغییر و تحولات در سیستم آموزش و مهارت آموزی دغدغه‌مند یا در پی ایجاد فاصله در سیستم آموزش از شیوه حافظه مدار هستند و عملا اتفاقی نیافتاده است. هنوز مافیای کنکور بر روند برگزاری این آزمون و تصمیمات آن تاثیرگذار است.

دانش آموزان هیچ‌گونه آمادگی برای برگزاری آزمون‌های حضوری نداشتند

مدیر متوسطه دوم مدرسه سما پاسداران ادامه داد: آموزش و پرورش آزمون‌ها را حضوری  برگزار کرد و اضطراب آزمون به شدت دانش آموزان را تحت تاثیر قرار داد، چون هیچ‌گونه آمادگی برای برگزاری آزمون‌های حضوری از سوی دانش آموزان وجود نداشت و آنها به شکل آنلاین درس می‌خواندند. آموزش‌های آنلاین تهدید نیست، بلکه فرصتی برای دریافت دیگر خدمات آموزشی همچون برگزاری کلاس‌های مکمل است.

محتوای کتاب‌های درسی برای آینده دانش آموزان کاربرد ندارد

وی تاکید کرد: در کنار فعالیت‌های آموزشی انجام فعالیت‌های جمعی از اهمیت برخوردار است، چون جو روانی مثبت از کیفیت مناسب برخوردار و  مسائل مناسب و راهگشا برای آینده دانش آموزان در محتوای درسی یافت نمی‌شود. اغلب یک بسته آموزشی بدون در نظر گرفتن زیست بوم و حتی زبان در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/  

زهرا سلیمانی کد خبر: 1144337 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما کنکور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما کنکور دانش آموزان متوسطه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • تکرار برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • برگزاری مجدد کنکور سراسری در مناطق سیل‌زده زیرکوه
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده