Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس جدولی که روابط عمومی این اداره کل روز سه شنبه منتشر کرد ، تاکنون درس زیست شناسی دوره دوم این مدارس آماده و منتشر شده است و در قدم بعدی نیز محتوای مجازی سایر دروس نیز تهیه و منتشر می شود.

آموزش و پرورش مازندران تهیه محتوای مجازی برای مدارس تیزهوشان را متمرکز کرده است به این  صورت که برای هر یک از مدارس سمپاد استان یک یا ۲ سرفصل درسی برای تهیه محتوا تعیین شده است که باید بر اساس جدول زمان بندی تهیه کرده و در اختیار تمامی دانش آموزان مدارس تیزهوشان قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس جدول منتشر شده از سوی روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران ، ترتیب تهیه و انتشار محتواهای مجازی برای مدارس سمپاد استان پس از انتشار درس زیست شناسی دوم به شرح زیر است :

۱. ریاضیات متوسطه ٢ رشته های ریاضی، تجربی و انسانی: مدارس شهید بهشتی و فرزانگان ناحیه یک ساری

٢. شیمی متوسطه دوم: شهید بهشتی تنکابن

٣. ادبیات متوسطه اول: شهید بهشتی تنکابن

٤. دین و زندگی متوسطه دوم: شهیدبهشتی بهشهر

٥. زیست شناسی متوسطه دوم: شهیدبهشتی آمل

٦.زبان و ادبیات فارسی متوسطه دوم نکا

٧. ریاضی متوسطه اول: شهید بهشتی ساری

٨. فیزیک متوسطه اول: فرزانگان نکا

٩. زیست شناسی متوسطه اول: شهید بهشتی بابل

١٠. فیریک متوسطه دوم: فرزانگان بهشهر

۱۱-عربی متوسطه دوم شهیدبهشتی قائمشهر

١٢. شیمی متوسطه اول: شهید بهشتی آمل

١٣. عربی متوسطه اول: فرزانگان نکا

١٤. زیان انگلیسی دوازدهم: شهید بهشتی نور

١٥. ریاضی پایه نهم: شهیدبهشتی نکا

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران هم در باره برنامه ریزی انجام شده برای مدارس سمپاد گفت : پس از اعلام تعطیلی مدارس به‌علت پیشگیری از شیوع کروناویروس و درجهت رفع نگرانی دانش‌آموزان، مدارس سمپاد استان بابهره‌گیری از دبیران توانمند و باتوجه به امکانات،  موضوع استمرار آموزش را در دستور کار قرار دادند و بر این اساس دبیران با استفاده از شبکه های اجتماعی و با ایجاد کانال و گروه های مجازی ارتباط خود با دانش‌آموزان را حفظ نموده و نسبت به تدریس و ارائه پاسخ به پرسش‌ها اقدام می‌کنند.

علیرضا سعدی پور افزود : در این برنامه دبیران در مواد درسی مختلف در کلاس فرضی تدریس را ضبط نموده و ازطریق پیام‌رسان‌ها به اشتراک می گذارند، درهمین راستا با هدف ساماندهی تلاش‌ها همه‌ی همکاران، برنامه مکمل تدریس واحد استانی با توزیع مسئولیت بین دبیران مدارس مختلف مقرر شد تدریس توسط دبیران منتخب ضبط و به اشتراک گذاشته شود.

وی گفت : برای هرچه بهتر برگزار شدن کلاس های مجازی ، مسئولیت مدارس سمپاد برای تدریس را به صورت تقسیم وظایف ابلاغ کردیم و لازم است به منظور بهره مندی بموقع دانش آموزان از کلاس های ارائه شده آنها باید به صورت مستمر با مدارس خود در ارتباط باشند. 

تعداد مدارس خاص استان مازندران ۵۸ واحد است که از این میزان ۲۰  مدرسه مربوط به مدارس سمپاد است که سه هزار و ۷۵۰ دانش آموز دارد و باقی مربوط به مدارس نمونه دولتی می شود.

استان مازندران حدود ۵۳۶ هزار دانش آموز دارد که در بیش از ۴ هزار و ۴۸۰ مدرسه در حال تحصیل هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران آموزش و پرورش مازندران مدارس سمپاد دانش آموزان شهید بهشتی متوسطه دوم متوسطه اول زیست شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری